EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

БДЖ припомни на фирмите, че гарантира превоз до Гърция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

БДЖ припомни на фирмите, че гарантира превоз до Гърция

mail15:42 | 26.01.2010прегледи 1319 коментарикоментари 0


Национална компания „Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) отново информира българските фирми, чиято дейност е блокирана от затварянето на гръцката граница, че компанията има готовност да поеме превозите на железопътните оператори през ГКПП Кулата. Това съобщи инж. Милчо Ламбрев, генералният директор на дружеството.  Железопътната линия функционира нормално и няма изгледи да бъде затворена. Спедиторските фирми и превозвачите могат да се възползват от предлаганата от инфраструктурната компания услуга, като по този начин ще намалят значително икономическите си загуби и ще спестят много време и излишни разходи.
 „Български държавни железници” ЕАД са в състояние да поемат заявките на всички спедитори, товародатели и производители, които желаят да осъществят превоз на товари до Гърция
Както е известно „Български държавни железници” ЕАД създадоха от 19-ти януари извънредна организация за превоз на товари до Гърция.
Клиентите на „Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за предлаганата услуга от централния офис на Поделението за международна и вътрешна спедиция „БДЖ СПЕД”, който се намира в гр. София /тел.: (02) 932 42 07; (02) 932 41 49; (02) 932 42 12/, както и от 11-те регионални бизнес центрове в страната. Координатите на офисите на „БДЖ СПЕД” са посочени на официалния интернет сайт на „Български държавни железници” ЕАД (www.bdz.bg).
Във всеки един от своите офиси „БДЖ” СПЕД разполага с висококвалифицирани специалисти, които могат да предложат на клиентите подходящи схеми за осъществяване на превоза на техните товари, както и да организират превоза с жeлезопътен транспорт до Гърция в максимално кратък срок.


Тагове: БДЖ, превоз, Гърция
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg