EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Б.Б. извън протокола

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Б.Б. извън протокола

mail10:20 | 09.09.2011прегледи 813 коментарикоментари 0


Бойко Борисов и кандидатът за кмет в Пловдив на ГЕРБ Иван Тотев се разминаха в откъм стайлинг за откриването на новия линеен ускорител в болница "Свети Георги", пише "Под тепето". Губернаторът се издокарал в строг костюм, а премиерът - по спортни панталони и поло шъртка на известна марка. Неглиже бил и финансовият министър Симеон Дянков, който припкал в бели маратонки Пума.
Запомни, с костюми ходим само в сряда и петък- в Министерския съвет и парламента, обърнал се към губернатора премиерът. След модната констатация на Бойко в неловко положение изпаднали онези, които заложили на протоколната строгост. Областният управител и кандидат-кметът на Пловдив Иван Тотев, директорът на Университетска болница Карен Джамбазов и здравният министър Стефан Константинов изпаднали в конфуз.
Борисов налял още масло в огъня: На 30 градуса по сако - абсурд. Ти с тази вратовръзки сигурно се стапяш, казал той още на Иван Тотев Бойко. Знаех, че така ще дойде, затова и аз съм по тениска, включил се в забележителния разговор бившият ректор на Медицинския университет в Пловдив Георги Паскалев.
Преди това премиерът за малко да възседне полицейски мотор БМВ, ключовете на който били забравени на таблото. За нас ли са оставени? Да покараме малко, попитал полицейските шефове на събитието Борисов, но отговор не получил.

Б.р. на EN.bg – новината е със запазен оригинален стил на писане.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161