EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Банско и Несебър в хармония

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Банско и Несебър в хармония

mail18:00 | 14.08.2019прегледи 1083 коментарикоментари 0


Вече стартира съвместна кампания на най-атрактивните курорти в България - Несебър и Банско. Двете топ дестинации ще се рекламират взаимно по време на двата активни туристически сезона - зима и лято, съобщава община Банско.

Кметът на Банско Георги Икономов и общинският съветник от Несебър Атанас Терзиев постигнаха споразумение за разменна реклама в двете общини. Идеята е по финансово изгоден и същевременно ефективен начин, взаимно да си съдействат.

На територията на Несебър и Слънчев бряг вече са поставени първите билбордове, които ще рекламират възможностите за зимна ваканция в Банско. Още в края на тази година и тук ще започне кампанията с външна реклама за морски туризъм в най-големия комплекс на Балканите за сезон 2020г.

Георги Икономов-кмет на община Банско заяви: „Една малка, но полезна инициатива. Трябва да използваме всички възможности да рекламираме нашите, български курорти.“

Общинският съветник Атанас Терзиев, който пое ангажимента за кампанията в Несебър, каза за медиите: „Това е най-естественото и изгодно решение – най-големият летен курорт и най-голямата зимна дестинация в България да си подадат ръка и да помогнат на туристическия бранш. Благодаря на кмета на Банско Георги Икономов и на неговата администрация за бързите и ефективни действия“.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg