EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Банкови новини:Райфайзенбанк, ОББ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Банкови новини:Райфайзенбанк, ОББ

mail13:10 | 21.01.2021прегледи 1763 коментарикоментари 0


Следвайки световната тенденция за увеличаване дела на електронните банкови операции и стимулиране на дигитализацията в ежедневието, Райфайзенбанк отвори първите си безкасови офиси в България. Специализираните центрове за консултации и банково обслужване вече работят за клиенти в София и Пловдив, а в началото на февруари ще заработи първият подобен офис и в Пазарджик.

В новите офиси клиентите получават всички банкови услуги с фокус върху консултациите и електронните банкови операции. Внасянето и тегленето на пари в брой се прави от последно поколение АТМ-и.

------------------

Финансовото издание Global Finance отличи ОББ като най-добра банка в областта „Търговско финансиране“ в България. Наградата е трета поредна след първото отличие в надпреварата през 2019 г. Това са 21-вите поред годишни награди World’s Best Trade Finance Providers на международното списание Global Finance и отличават най-добрите банки в областта на търговското финансиране от 102 страни по света.

Класацията се съставя от редакторски борд, лауреатите се определят според обективни и субективни критерии. Обективните са обем на трансакциите, обхват на глобалното покритие, доходност, обслужване на клиенти, конкурентно ценообразуване, иновации и т.н. Субективните критерии включват мнението на отраслови анализатори, рейтингови агенции, корпоративни мениджъри, технологични експерти, клиенти и контрагенти от индустрията. В резултат банките победители не винаги са най-големите, най-старите или най-диверсифицираните, а най-добре представящите се в тази област.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg