EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Банкер на годината 2018

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Банкер на годината 2018

mail06:20 | 05.12.2018прегледи 996 коментарикоментари 0


В навечерието на банкерския празник - 6 декември /Никулден/, вестник "БАНКЕРЪ" за 25-и път връчи своите награди "Банкер на годината".

За динамичното развитие на водената от него институция медията отличи с наградата си "Банкер на годината" за 2018-а Пeтъp Aндpoнoв, изпълнитeлен диpeĸтop нa "Oбeдинeнa бългapcĸa бaнĸa" и ĸънтpи мeниджъp нa КВС Гpyп зa Бългapия

За съхраненото доверие на акционерите  наградата "Банкер на годината 2018" бе присъдена на Георги Заманов, главен изпълнителен директор на "Алианц банк България".

За стабилност в развитието бе отличен Оливър Рьогл, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България).

За стабилност на управляваната институция и устойчиво присъствие на финансовия пазар приз за 2018 г. получи Цветелина Бориславова, председател на надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка.

За цялостен принос за развитието на банковата система и на най-голямата кредитна институция у нас статуетката ни отиде при Левон Хампарцумян, председател на УС и главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк".

Наградата за цялостен принос за развитието на банковата система и за разумното управление на предизвикателствата на пазарния риск в най-голямата българска банка получи Мая Георгиева, заместник-председател на надзорния съвет на Първа инвестиционна банка и председател на Главния комитет към надзорния съвет на банката.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg