EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Базар на малки винени изби

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Базар на малки винени изби

mail10:05 | 26.04.2017прегледи 700 коментарикоментари 0


На пролетния базар EnjoyWine 2017 бяха представени продуктите на 22 изложители, главно малки семейни изби, които предлагат лимитирани серии вина, всяко от които се отличава със свой собствен характер и стил.

Идеята, че създаването на едно вино е творчески процес, крайният резултат от който е уникален и различим продукт, се потвърди от качеството и презентацията на вината на всички представени изби - „Загрей“, „Вила Мелник“, „Вила Винифера“, „Трастена“, „Малката звезда“, „Присое“, „Марян“, „Братанови“, „Сала естейт“, „Рупел“, „Орбелус“, „Вила Юстина“, „Шато Копса“, „Орбелия“, „Карабунар“, „Драгомир“, „Старо Оряхово“, „Манастира“, „Боровица“, „Нисово“, „Виа Верде“. Сред изложителите имаше и един чуждестранен „гост“ в лицето на испанското вино Gik Live.

Силен интерес имаше и към съпътстващите събитието тренинги по култура на винената дегустация и игрите за проверка на вкусовите възприятия. Това показа, че потребителите вече знаят колко е важно да следваме някои дегустационни правила, за да се насладим истински на виното. Презентацията на вина от български винени сортове от своя страна разкри значителния им потенциал, който дава шанс на българските производители да се отличат на пазарите извън страната.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg