EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Академия “Investors In People” в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Академия “Investors In People” в София

mail08:30 | 19.07.2013прегледи 757 коментарикоментари 0


Академия „Investors in People”, стартира тази есен в България като част от проект за „Транснационално партньорство за усъвършенстване на корпоративната организационна култура и развитие на човешките ресурси”, по схема „Без граници”, безвъзмездно финансирана от Европейски Социален фонд 2007 - 2013. Тя има за цел да развие практическите знания и умения за усъвършенстване на бизнес стратегии, за разработване иновативни модели за успешно управление на промяната, непрекъснато подобряване на работата и повишаване конкурентоспособността на компаниите в съвременния бизнес свят.
Академията се провежда под патронажа на Н.Пр. Джонатан Алън, Посланик на Великобритания в България, а нейното официално откриване ще се състои на специално събитие в Резиденцията на дипломата, което е насрочено за 10 октомври 2013г. /четвъртък/.
Интернешънъл Хюмън Рисорсиз и Investors in People International ще представят проекта и възможностите, които той предоставя за дългосрочно и устойчиво развитие на бизнеса в нашата страна.
Стандартът Investors in People е създаден през 1991г. във Великобритания и се управлява от Националната комисия по заетост и умения в Обединеното кралство, към правителството на Великобритания. Сертифицираните компании са над 38 000 в 78 страни.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg