EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

АЗ набира кандидати за МакДоналдс Юг - Германия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

АЗ набира кандидати за МакДоналдс Юг - Германия

mail06:20 | 17.01.2014прегледи 1484 коментарикоментари 0


80 свободни работни места са заявили в Агенцията по заетостта ресторанти на МакДоналдс Юг – Германия, съобщи пресцентърът на Агенцията. Обявените работни места са във федералните провинции Бавария и Баден-Вюртемберг – в или в близост до градовете Мюнхен и Щутгарт.
Офертата включва трудови договори, настаняване в общежитие, осигурявано от работодателя срещу заплащане от кандидата, храна един път дневно по време на работа и работно облекло, осигурени от работодателя.
Работата е 39 часа седмично, на смени в различни сфери – кухня, каса, лоби, склад, почистване. Заплащането е 7.71 евро на час. Допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени.
Изискванията към кандидатите са: да имат добри познания по немски език, образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие, притежанието на шофьорска книжка също е предимство.
Кандидатите, които отговарят на условията, следва да изпратят по електронна поща на B.Tashenov@az.government.bg следните документи:
автобиография, мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – преведени на немски език. Копие от паспорт/лична карта.
Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта, които ще се проведат на немски език от представители на работодателя на:
- 25 февруари 2014 г. в гр. Варна, х-л „Голдън Тюлип” (Golden Tulip Hotel), бул. "Христо Ботев" № 3 А или
- 27 февруари 2014 г. в гр. София, х-л „Бест Уестърн” (Best Western Premier Thracia Hotel), ул. „Солунска" № 30

Агенцията по заетостта от няколко години си сътрудничи успешно с веригата на ресторанти за бързо хранене МакДоналдс Юг – Германия (McDonald’s Deutschland Inc. RSC Süd). От 2011 г. се организират периодични кампании за подбор на сътрудници за сезонна работа в ресторантите на веригата в Германия.
Компанията е коректен работодател, който се грижи са сътрудниците си. Над 300 българи започнаха работа, а част от тях получиха възможност за продължаване на трудовите им договори. От началото на 2014 г. одобрените кандидати могат да получат веднага едногодишни договори.
Актуална и по-подробна информация можете да намерите на: http://www.az.government.bg/eures/
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg