EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Автобусните превозвачи стъпват на интернет пазара

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Автобусните превозвачи стъпват на интернет пазара

mail16:44 | 20.07.2009прегледи 489 коментарикоментари 0


Нова уеб услуга дава възможност на фирмите превозвачи да стъпят на интернет пазара, като предложат на потребителите удобен начин за резервация и покупка на билети в реално време, TechNews.
Busticket.bg е система за онлайн резервации на автобусни билети, разработена от Ай Би Ес България. Услугата вече се ползва от транспортната компания Глобал Биомет.
Системата дава информация в реално време за заетостта на автобусите, пътуващи по маршрути в България, и позволява на пътниците да изберат и резервират предпочитано място.
Модулът за онлайн продажба на автобусни билети е развитие на разработената от Ай Би Ес България "Система за управление на автобусни превози" - цялостно софтуерно решение за управление на дейността по превоз на пътници и продажба на билети.
За да запази място, потребителят трябва да предплати пълната стойност на билета.
Засега busticket.bg предлага разплащания само през ePay, но в най-скоро време ще бъдат осигурени и връзки към други оторизационни центрове, както и наложен платеж за потребителите, които не желаят да използват плащане през интернет, уточниха от разработчика Ай Би Ес България.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg