EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Walmart и Google обединени срещу Amazon

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Walmart и Google обединени срещу Amazon

mail14:32 | 24.08.2017прегледи 9648 коментарикоментари 0


Най-големият търговец на дребно в света Walmart и Google обединяват усилия, за да предизвикат нарастващото господство на Amazon в онлайн търговията, пише "Ройтерс".

От края на септември купувачите ще могат да избират от стотици хиляди продукти на Walmart чрез уебсайта на Google Express, мобилното приложение или гласовата страница на Google. 

Walmart се присъединява към други големи търговци на дребно, включително Costco, Whole Foods Market и Bed, Bath & Beyond, които са част от услугата за пазаруване и доставка на Google.

Ръководителите на Walmart казват, че търговецът на дребно ще предлага повече неща, отколкото всеки друг в Google Express, и ще предлага персонализирана версия на услугата, като свърже Walmart с Google Express. След това услугата може бързо да намери марката и стоката - от шампоан до тоалетна хартия, която купува преди това, или да направи предложения въз основа на тези покупки.

Комбинацията Walmart-Google Express ще засили съперничеството с Amazon. Walmart вече се опитва да усвои своите стотици магазини, за да позволи на купувачите да вземат продукти, които са закупили онлайн.

Снимка: pixabay.com


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161