EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Via cafe – нова верига кафетарии в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Via cafe – нова верига кафетарии в София

mail13:50 | 13.06.2011прегледи 1566 коментарикоментари 0


Първото заведение на нова верига кафетарии Via Café в София ще отвори врати в „Полиграфия офис център” в края на лятото, съобщава Forton Internatiuonal.
Веригата планира освен това да отвори заведения в София и в страната. Тя ще предлага нови и оригинални рецепти с кафе, приготвени от професионални баристи. В заведенията за първи път в България ще се предлагат продуктите на световно известната турска верига за десерти „Кавказ”. Идеята на създателите на веригата е кафенето да се превърне в предпочитано място както в деловото ежедневие, така и във възможност за вечерна релаксация и забавление.
Първият кафе-бар ще бъде разположен на площ от 173 кв. м на партерен етаж в „Полиграфия офис център”, който се намира на „Цариградско шосе” в близост до Орлов мост.
„Пазарът на офис и търговски площи в София предлага значителни възможности за развитието на бизнес и от страна на собствениците на кафенета и ресторанти. При избора си на локация обаче те отчитат редица фактори – освен местоположение и условия в обекта, така и потенциална таргет група от клиенти, възможности за развитие и затвърждаване на бранда. Не са много локациите, които могат да предложат едновременно всички тези условия, затова „Полиграфия офис център” се явява предпочитано място за този тип бизнес”, коментира Димитър Киферов, мениджър Търговски площи във Forton International.
 


Тагове: кафе, вериги
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162