EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

UniCredit Bulbank с дамски оферти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

UniCredit Bulbank с дамски оферти

mail17:12 | 07.03.2011прегледи 1829 коментарикоментари 0


През женския месец март UniCredit Bulbank ще зарадва всички дами със специално създадени за тях банкови продукти, които ще се предлагат в цялата клонова мрежа на банката. Donna, както се казва новата серия продукти на банката, включва специален депозит, потребителски кредит, инвестиционен заем, пакетна програма и кредитна карта.„Представянето на новата ни серия продукти Donna съвпада в Женския празник, но за нас фокусът върху дамите ще е постоянен, не само в един ден от годината”, ангажира се Цветанка Минчева, зам. – директор Банкиране на дребно на UniCredit Bulbank . „Това е своеобразен жест към дамите и признателност за тяхната лоялност като клиенти. Серията продукти е само първата стъпка от цялостна програма, която предстои да изградим в целта ни да обслужваме по-добре жените, които като клиенти имат специфични потребности”, казва Минчева.Според проучвания жените-предприемачи като цяло имат по-висок процент възвръщаемост на кредитите, както и по-нисък процент на провалите при стартиращ бизнес. Освен това, изследванията показват, че жените имат по-добра възвръщаемост на кредитите, а в някои държави – компаниите, управлявани от жени нарастват по-бързо от останалите частни компании. Проучване, проведено от екип на UniCredit в рамките на международен проект на групата, в САЩ например в периода между 1997 – 2004 г. компаниите, управлявани от жени са нараснали със 17% спрямо 9% за всички компании. Специално разработените за дамите банкови продукти от серията Donna са със специален дизайн и съобразени с изискванията на дамите като клиентска група и могат да се намерят във всеки филиал на банката. Те включват:
Депозит Donna – депозитът е със срок от 180 дни, като лихвата се изплаща на всеки 60 дни. Специална преференция за майките с деца до 3 години, които изберат да открият депозит Donna, е че за тях лихвата ще е с 25 процентни пункта по-висока от тази за останалите клиенти.
Пакетна програма Унико Donna – ако изберат тази програма, дамите получават разплащателна сметка в лева и допълнителна – в чужда валута. И двете сметки се откриват безплатно и нямат такса за поддръжка и закриване. С тази програма жените получават и безплатно издаване на дебитна карта при преференциални условия, както и възможност за ползване на две допълнителни дебитни карти към нея. Кредитната карта Visa Classic Donna е със специален дизайн и без годишна такса за обслужване. В пакетна програма Унико Donna дамите получават допълнително три броя безплатни комунални плащания месечно, неограничен брой вътрешно банкови преводи чрез електронен канал, услугата “SMS известяване”, както и електронната услуга Булбанк Онлайн.
Потребителски кредит Donna, който може да се използва за финансиране на специфични лични и семейни потребности, включително здравни услуги и грижи за тялото; екскурзии и почивки в екзотични дестинации, следдипломно образование и др. При този кредит всички дами могат да ползват преференциален период с лихвена отстъпка. Лихвената отстъпка може да се ползва и при ипотечния кредит за частни инвестиционни инициативи Donna.
Кредитна карта Visa Classic Donna – разработена специално за жени с оригинален дизайн. Картата няма такса за обслужване за първата година и е с преференциален месечен лихвен процент в размер на 1.33%, така че да отговори на женското желание за пазаруване.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg