EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Turkish Airlines - най-ценната марка на Турция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Turkish Airlines - най-ценната марка на Турция

mail19:40 | 20.06.2019прегледи 1493 коментарикоментари 0


Една от водещите независими световни организации за оценка на брандовете и стратегическо консултиране – Brand Finance, обяви резултатите си за 2019 г. Според тях Turkish Airlines е най-ценната марка на Турция във всички сектори. Така превозвачът, който досега е получавал това признание редица пъти, затвърди водещата си позиция.

Коментирайки резултатите, Илкер Айджъ, председател на борда на директорите и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, заяви: „Гордеем се с постиженията си, които подкрепят стратегията ни да станем най-добрата авиокомпания в света. Затвърждаването на успеха ни от последните години показва, че работата и представянето ни са устойчиви, както и че сме на прав път. Знаем стойността на това да бъдем национален превозвач на Турция и продължаваме да оперираме полети в 124 държави.“

Brand Finance оценява хиляди марки в световен мащаб чрез своите проучвания, базирани на различни финансови и маркетинг показатели. Всяка година от 1996 г. насам компанията оповестява публично своите резултати и класация, които се формират на база на силата на бранда и съотвените критерии за стойност. 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg