EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

TRUCK EXPO отново на живо

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

TRUCK EXPO отново на живо

mail14:01 | 16.02.2022прегледи 501 коментарикоментари 0


Производителите на товарни автомобили отново се готвят за най-голямото изложение в сектора в България, съобщават организаторите на изложението "Трък Експо" (TRUCK EXPO).
"Трък Експо 2022" ще се проведе на живо в средата на юни и отново ще превърне откритите площи на територията на Пловдивския панаир в изложба на най-модерните камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства на водещите световни марки.
Това ще бъде шестото издание на "Трък Експо", което не е пропускало година от провеждането на първото си издание през 2017 г. досега. Международното изложение по традиция привлича както професионалисти и специализирана публика от България и чужбина, така и широка аудитория от семейства и фенове на тежките машини, които го чакат с нетърпение. Там всеки намира нещо интересно за себе си - не само в демонстрацията на най-новите модели и автомобилни технологии, но и обучение за по-добро и по-задълбочено разбиране за индустрията на камионите и новите системи за задвижване, навлизането на чисти и алтернативни горива в товарните превозни средства за къси и дълги разстояния, системи и оборудване за свързаност, улеснения при шофиране, безопасност, сигурност и комфорт на пътя, се посочва в съобщението.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161