EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

The Mall обяви спечелилите коледните игри

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

The Mall обяви спечелилите коледните игри

mail14:10 | 24.01.2011прегледи 1481 коментарикоментари 1


Най-големият търговски център в страната, The Mall, обяви спечелилите от Коледните игри в The Mall: безплатно Коледно пазаруване и една модерна градска кола Фиат 500! На церемония в The Mall бяха изтеглени 10-те спечелили безплатно Коледно пазаруване и един късметлия, който стана собственик на нов Фиат 500.
Спечелилият Петър Любомиров Сантиров е на 34 години, завършил е Софийският Университет, с удоволствие играе футбол, обича риболова. В момената, заедно с приятелката си живеят и работят в София.„Невероятно съм щастлив и развълнуван от спечелената награда, това е прекрасно начало на 2011 година за мен, споделя щастливецът”.
Имената на 10-те късметлии в тегленето на наградата за безплатно коледно пазаруване са публикувани в сайта на The Mall www.themall.bg.
The Mall, най-големият търговски център в България, отвори врати на 21-ви април тази година с търговски микс от близо 200 обекта за мода и забавление, като GAP, Technopolis, Zara, NEXT, Public, Diechmann, Humanic, Кино Арена, Playground, център за образование и забавление на деца Gymboree Play & Music, детски кът „Вълшебно Царство” и зона за хранене c представени безброй международни марки, между които Бъргър Кинг, Subway, Nordsee, KFC и пр. В The Mall се намира и най-големият хипермаркет Карфур, лидер в Европа в търговията на дребно.


 


 
Коментари
 
Иво - 24-01-2011 г. 20:11:11

Никой не го интересува какво става в тоя МОЛ...какво ми пишете само за тях...платени статийки...гнусни като рекламите които ни сладат по пощите и се търкалят по входовете!!!

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg