EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

SUV автомобили за горските ни стопанства

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

SUV автомобили за горските ни стопанства

mail10:20 | 04.04.2012прегледи 434 коментарикоментари 1


Български високопроходими автомобили ще помагат в работата на горските стопанства у нас. За работата си в горските терени, те ще използват произвежданите от Литекс Моторс всъдеходи с марката Great Wall, модел Hover H5. Kлючовете на 10 SUV автомобила бяха връчени от министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов на Северозападно държавно предприятие, Враца, по време на откриването на „Седмицата на гората” 2012 в гр. Враца. Събитието беше широко отразено от местни и национални медии.

Новите коли предлагат всичко необходимо за работа на горски и пресечени терени – здрава и устойчива конструкция върху стоманено шаси, задвижване 4х4, просторно и удобно вътрешно купе, обемен багажник. Освен практичните си характеристики, Hover включва и много екстри в основния си пакет, които добавят комфорт при ежедневна употреба – автоматичен климатик, 4 електрически стъкла, фарове за мъгла, двойно-оптични фарове, автоматични светлини, датчик за дъжд и др.


 


 
Коментари
 
oz - 05-04-2012 г. 14:20:12

Много добре – хем ще карат хубави коли, хем цената е много под тази на вносните. Да направят и един голям седан, че ми писна да гледам депутатите да се возят в скъпи немски коли.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg