EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Sofia Ring Mall се строи до IKEA

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Sofia Ring Mall се строи до IKEA

mail11:30 | 08.09.2011прегледи 1592 коментарикоментари 0


Sofia Ring Mall избра Главболгарстрой и Arcon Constructions като основни компании, които ще отговарят за строителството на търговския център. Договорът за строителните дейности беше подписан на 2 септември т.г.

На избраните компании е възложена първа фаза, като те ще отговарят за изкопните дейности, изграждане на основите и грубия строеж на проекта. Тези дейности ще бъдат завършени в рамките на период от 12 месеца. Sofia Ring Mall ще проведе втора тръжна процедура за избор на компания за довършителните работи.

Разположен на новоизградения околовръстен път, Sofia Ring Mall е директно свързан с първия хипермарткет на IKEA в страната чрез пешеходен подход и общ подземен паркинг. Комбинираният паркинг ще разполага с общо 3,500 места, които ще са достъпни за клиентите от стратегически подходи от самото Околовръстно шосе. Отделно от подстъпите за клиенти са предвидени входове за доставки и зареждане. Откриването на проекта се планира за 2013 г.

Sofia Ring Mall е сред най-мащабните проекти в България, разположен на приблизително 70,000 кв.м. обща отдаваема площ. Colliers International е ексклузивен консултант по отдаването на търговските площи.


 


Тагове: мол, изграждане
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg