EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Sofia Airport Center със сертификат за безопасност

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Sofia Airport Center със сертификат за безопасност

mail18:02 | 08.11.2021прегледи 794 коментарикоментари 0


Sofia Airport Center е един от първите офис комплекси в България, който получава сертификат и знак за безопасност SafeGuard от международния лидер в тестването, инспекцията и сертифицирането Bureau Veritas.

Извършената четиристепенна проверка за безопасни и хигиенни условия удостовери, че бизнес комплексът спазва стриктно всички глобални санитарни стандарти, изисквания и здравни протоколи за безопасна среда в условията на пандемия от Covid-19. Резултатите от одита показват, че предприетите мерки са напълно ефективни по отношение на намаляването на възможните рискове в офисните пространства и общите части на Sofia Airport Center. 

„Здравето на наемателите и служителите ни винаги е било на първо място за нас и не сме спирали да полагаме усилия, за да осигурим възможно най-безопасна среда. С придобиването на сертификата SafeGuard отиваме още една крачка напред в приоритизирането на сигурността на всички. Усилията, които полагаме са с дългосрочна перспектива и ще продължаваме да прилагаме най-добрите световни практики в тази област.“, споделя Лилия Кръстева, Управител за България на Ceres Management Services и Директор „Управление на имоти“. 

Престижният знак на Bureau Veritas  е признание за всички усилия от страна на Sofia Airport Center, осигуряващи сигурна работна атмосфера чрез: 

  • контрол на човекопотока
  • постоянна дезинфекция
  • физическа дистанция в условията на работа
  • осигуряване на лични предпазни средства.

Bureau Veritas е световен лидер в услугите за тестване, инспекция и сертифициране. В създаването на стандарта SafeGuard участват признати и доказани лекари и епидемиолози, които изграждат стандарти за здравословна среда. Основната му цел е подкрепа на на бизнеса при рестартиране на дейността и окуражаване на завръщането на служителите на работното място в сигурна среда. 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg