EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Skype изчезна мистериозно

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Skype изчезна мистериозно

mail11:45 | 23.12.2010прегледи 1756 коментарикоментари 0


Милиони потребители на социалната мрежа „Скайп” остават без възможност за интернет връзка няколко часа заради проблем в системата на компютърната програма, предава АФП,цитирана от АСН.
В интернет изявление от „Скайп” обясниха, че връзката с мрежата на важни компютри на компанията е прекъснала заради „неопределен” до момента проблем. Оттам заявиха, че инженери от компанията са в процес на изработване на нови компютри, които постепенно ще нормализират настоящата ситуация.
„Това може да отнеме няколко часа и ние искрено се извиняваме за прекъсването на вашите разговори.”, извиниха се от „Скайп”. Оттам добавиха, че възстановяването на някои услуги, като например видео разговорите, може да отнеме повече време.
Базираната в Люксембург компания е основана през 2003 година. За разлика от стандартните телефонни мрежи, тя предлага безплатен софтуер за осъществяване на гласова, видео и текстова комуникация чрез интернет. Услугата има милиони потребители по света и много от тях се оплакаха от провала на комуникацията в съществуващите социални мрежи.
 


Тагове: скайп, проблеми
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg