EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Samsung обмисля нови смартфони с огъващи се екрани

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Samsung обмисля нови смартфони с огъващи се екрани

mail16:40 | 09.06.2016прегледи 4846 коментарикоментари 0


Samsung Electronics обмисля представянето на два нови модела смартфони, които ще разполагат с огъващи се екрани, предава "Блумбърг". Телефоните ще използват OLED екрани, които ще бъдат представени на пазара в началото на 2017 г. Едното устройство ще има дисплей, който се огъва наполовина. Вторият модел на Samsung ще има 5-инчов екран, когато се използва като телефон. Той ще се разгръща до екран от над 8 инча, подобно на таблет, коментират източници, пожелали анонимност.  

Samsung, която е най-големият доставчик на OLED панели за мобилни продукти, е пионер в развитието на нови формати за екрани със своя извит дисплей за смартфоните Edge. Използването на напреднала технология за екрани може да помогне на компанията да си върне клиентите, насочили се към Apple, както и да стимулира приходите си, които се сринаха през последните две години.   

Компанията може да разкрие и двете нови устройства с кодовото име „Project Valley" през февруари, когато се провежда Mobile World Congress в Барселона. Така Samsung ще има предимство пред iPhone на Apple в използването на OLED окрани, които може да бъдат пуснати по-късно през 2017 г.       

Samsung може да кръсти следващата версия на Note "Note 7", пропускайки Note 6. Целта на този ход е да съвпадне с линията телефони Galaxy S, посочват още източниците на "Блумбърг".  

източник:Инфосток


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg