EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Saab на изложение „Хемус” 2012

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Saab на изложение „Хемус” 2012

mail11:45 | 28.05.2012прегледи 772 коментарикоментари 0


Kомпанията Saab, работеща в областта на отбраната и сигурността, ще вземе участие в международното военно изложение „Хемус” 2012 в Международен панаир Пловдив от 30 май до 2 юни.
На „Хемус” Saab ще покаже модели на свои продукти, включително изтребителната система „Грипен”, тренировъчни системи, радарни системи и наземни бойни системи. На изложението ще присъства и официална делегация от шведската Агенция за експорт на отбранително имущество FXM.
През месец февруару 2012 г. Saab спечели договор за тренировъчната система DITS (Deployable Instrumented Training System) за българската армия по програмата на САЩ за чуждестранно военно финансиране FMF (Foreign Military Fund). Посетителите на „Хемус” ще имат възможност да видят реален модел на системата.
Saab произвежда модерния многоцелеви изтребител „Грипен”, който е на въоръжение във военновъздушните сили на Швеция, Чехия, Унгария, Южноафриканската република и Тайланд. Британската Кралска школа за пилоти-изпитатели също използва „Грипен” като модерна изтребителна платформа за пилоти-изпитатели от цял свят. Изтребителят „Грипен” е сред основните конкуренти в предстоящия търг за закупуване на нов многоцелеви изтребител за българските Военновъздушни сили.
За нас ще е удоволствие да ви посрещнем на нашия щанд - Q1, където ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси. Представители от официалната шведска делегация, както и от Saab, ще бъдат на разположение за интервюта с медиите.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161