EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Roca с престижна награда в Лондон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Roca с престижна награда в Лондон

mail10:00 | 21.12.2012прегледи 840 коментарикоментари 0


Roca получи три отличия на 10-тите Designer Kitchen and Bathroom Awards 2012 /Награди на Дизайнер кухня и баня/ в Лондон. Тези награди са заслужено признание за компанията като лидер и отправна точка в дизайна и архитектурата на банята.
Организаторът, професионалното издание списание Designer Kitchen & Bathroom /Дизайнер кухня и баня/ събра повече от 400 професионалисти от сферата на дизайна и архитектурата на церемония по награждаването в Tower of London /Тауър, Кралският дворец и крепост на Нейно величество/, една от най-емблематичните сгради на града.

На събитието, Roca London Gallery /Галерия Roca Лондон/ добави още една награда към двете, които получи през тази година. Списание Designer Kitchen & Bathroom отличи пространството, създадено от Заха Хадид за новаторската концепция и дизайн на изложбената зала в категорията Bathroom Showroom of the Year 2012 /Изложбена зала за баня на годината/. Галерия Roca Лондон е удостоена с награда освен за категорията на обзавеждане за банята и за отлични постижения и иновации в дизайна и архитектурата.
През 2012 г., Галерия Roca Лондон получи общо три отличия. Първото бе на 10-те Lighting Design Awards /Награди за дизайн на осветление/ за иновативна концепция в дизайна на осветлението на изложбената зала в категория Large Retail /Големи търговци на дребно/. Следващото отличие дойде на Design Week 2012 /Седмица на дизайна 2012/, в категория Retail Interiors /Търговски интериори/.
В тазгодишните Designer Kitchen and Bathroom Awards 2012, модерната колекция смесители L20 на Roca бе обявена за носител на златен медал за устойчиви иновации /Gold Winner for Innovation in Sustainability/. Колекцията L20 е нова и бе представена на пазара в по време на традиционната инициатива Новости Roca 2012 в изложбените зали на компанията, включително и в България. От самото си основаване, Roca приема дизайна и иновациите за свои ценности, които са в основата на всички проекти на компанията. Освен това, Roca работи непрекъснато в посока на технологични подобрения и иновации на продуктите, за да отговори на новите потребности на хората. Колекцията смесители L20 е прекрасен пример за усилията на компанията да бъде лидер в устойчивия дизайн в банята, и да отговори на новите изисквания на обществото.
Колекция е L20 една нова концепция за смесители и определя тенденциите, както по отношение на технологията, така и на дизайна. Системата „студен старт” спестява енергия и намалява емисиите на въглероден двуокис /CO2/. Смесителите започват да работят със студена вода при централно положение на ръкохватката. Това е много лесно, благодарение на интуитивния дизайн на продуктите: ръкохватката на смесителя не може да бъде завъртяна надясно, а при нейното централно положение от смесителя потича студена вода. При завъртане наляво, постепенно се получава смесване до топла вода. В основата на уредите са редуктор и ограничител на водния поток, които свеждат до минимум разхода на вода /до 6-8 л./мин./. Към иновативността и дизайна се добавя и предимството цена. Продуктите от колекцията L20 се предлагат на българския пазар на цена от 127 лв. за смесител за умивалник или за биде, което ги прави изключително достъпни в своя клас и са добре приети от българския потребител. Намират се в дистрибуторската мрежа на Roca в цялата страна.
Още един нов продукт на Roca получи признание на събитието в Лондон. То бе за душ пространството Hide&Seat в категория Innovation in Functionality /Иновации по отношение на функционалността/. Hide&Seat е проектирано да спести място чрез комбиниране на продукта и е перфектна илюстрация на концепцията за иновация, функционалност, практичност, интелигентност и минималистичен дизайн, с цел да се усвои напълно пространството. Hide&Seat също е продукт, представен на Новости Roca 2012 в изложбените зали на компанията, включително и в България.
 


Тагове: Roca, Лондон, награда
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1053