EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Pamporovo Europa Cup 2013: Токът обезпечен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Pamporovo Europa Cup 2013: Токът обезпечен

mail16:15 | 23.01.2013прегледи 789 коментарикоментари 0


Повече от 10 аварийни екипа на EVN България са в готовност да реагират в случай на необходимост по време на предстоящата Европейската ски купа за жени - “Pamporovo Europa Cup 2013”, която ще се проведе на 23 – 24 януари 2013 г. в к. к. Пампорово. Дружеството ще осигури постоянно присъствие на свой дежурен екип на място по време на спортното състезание. Постоянно на разположение са още 30 електромонтьори със специализирана техника и материали. В случай на необходимост ще бъдат мобилизирани допълнителен брой групи, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди по време на спортното събитие.

Денонощно функционират и двата специализирани диспечерски центъра за управление на електроразпределителната мрежа, откъдето се осъществява текущ контрол и мониторинг на съоръженията.
Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е доставило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв. В това число влиза и доставка на специализирана механизация - високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АТВ за труднодостъпните райони. Един от осигурените високопроходими автомобили, тип АТВ, е на разположение в района на Пампорово и Смолян.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg