EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Outlet за книги отвори врати

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Outlet за книги отвори врати

mail11:10 | 25.05.2010прегледи 1353 коментарикоментари 0


Първият аутлет за книги отвори врати в НДК в рамките на пролетния базар на книгата. Три са издателствата, които ще обособят такъв кът на шандовете си - "Кръгозор", "Унискорп" и "Емас", като намаленията са между 40-70%.
На самия пролетен базар участват повече от 65 издателства, които също предлагат хитови заглавия от предишни години на по-ниски цени, като отстъпките тук са до 20%. Премиери ще има на книгата "Какъвто трябваше да бъде" на Георги Лозанов, Елизабет Костова ще презентира романа си "Крадци на лебеди", а литературният критик Йордан Евтимов ще представи "Двойното дъно на класиката: От Ботев и Вазов до Йовков и Далчев".
Пазаруването от outlet е модерно, практично и популярно сред младите хора. Трябва да се има предвид, че тук не става дума за преоценена и нискокачествена стока, а за хитове от отминали сезони.
Ако идеята за outlet за книги се окаже успешна, към нея най-вероятно ще се присъединят всички издателства, участващи в традиционните панаири на книгата. Изложението е на третия етаж на НДК и ще продължи до 30 май.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg