EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

OMV ще търси петрол & газ в Абу Даби

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

OMV ще търси петрол & газ в Абу Даби

mail13:10 | 23.03.2016прегледи 921 коментарикоментари 0


OMV иска да изследва неразработени петролни и газови находища край северозападното крайбрежие на Абу Даби, съобщава австрийският вестник Wiener Zeitung. Подписано е техническо споразумение с националната петролна компания на Абу Даби - ADNOC, както и с петролната компания от САЩ - Occidental. Споразумението е сключено за период от 4 години, обявиха в комюнике от OMV.

Сеизмични и инженерни проучвания ще бъдат извършени в областите Гхасха и Хайл, където има неразработени офшорни полета на петролни и газови ресурси, локализирани в блок на северозапад от Абу Даби. OMV и Occidental ще изпратят свой собствен персонал за подходящата техническа експертиза на ADNOC.

OMV е задълбочила съществуващото стратегическо сътрудничество, чрез съвместния проект, касаещ газовото находище Схувайхат и проучването в блок - изток на Абу Даби.

През 2015 година за OMV са работили около 24 100 служителя. Оборотът на компанията е в размер на 23 милиарда евро, а пазарната капитализация на OMV в края на 2015 година достигна 9 милиарда евро.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg