EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

OMV с нова марка гориво

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

OMV с нова марка гориво

mail09:10 | 06.04.2011прегледи 894 коментарикоментари 0


OMV представи новата марка горива от висок клас MaxxMotion, които ще се предлагат в бензиностанциите на компанията в осем държави. От днес продуктовата гама вече е и в България. MaxxMotion гарантира не само по-добро представяне на пътя, но също така по-добро изпълнение на двигателя, по-малко емисии и повече изминати километри с едно зареждане. Високият клас идва в колонките за бензин и дизел.
За разлика от стандартните продукти, дизеловото гориво OMV MaxxMotion достига по-високо цетаново число, а то на свой ред увеличава възпламенимостта на горивото в двигателя и така подобрява неговата ефективност и намалява разхода на гориво. Ако продуктът се използва редовно, иновативната група от добавки предпазва от загуба на мощност, поддържа чистотата на двигателя и възстановява нормалната му работа.
Бензиновите продукти от същата марка съдържат специални съставки, които намаляват триенето на компонентите на двигателя. В резултат на това той функционира с максимална мощност и с по-нисък разход на гориво. Резултатът е видим веднага след първото зареждане на резервоара. Иновативните добавки в новата луксозна серия предпазват силовия агрегат от корозия и предотвратяват образуваноето на нови отлагания.


 


Тагове: OMV, гориво
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4163