EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Mini Countryman дебютира в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Mini Countryman дебютира в България

mail14:30 | 19.09.2010прегледи 2229 коментарикоментари 0


Mini Countryman пристигна у нас дни преди официалната си премиера на европейския пазар в специална операция с кодовото име „Измъкни се" в столичния The Mall. Участниците в операция „Измъкни се" бяха провокирани да възприемат типичната за Mini нагласа за търсене на удоволствието от разчупване на ежедневието и очарованието на импулсивните решения, които Mini Countryman прави възможни без ограничения.
Новият модел е четвъртият член на семейството след хечбека, кабриолета и комбито Clubman.
Дизайнът на Mini Countryman е изцяло съобразен със специфичните черти на бранда, комбинирани с по-големи размери на каросерията, по-голям просвет и четири врати. Интериорът на MINI Countryman е практичен, удобен и с неповторим новаторски стил. Леко повдигнатата позиция на седене гарантира удобен и лесен достъп до автомобила, оптимизира видимостта и подчертава мощния характер на този нов модел. Централната конзола и вентилационните отвори са обградени с цветни кръгове.
Mini Countryman е оборудван с уникалната система Mini Centre Rail, която се простира от предната до задната част на автомобила и създава нов стандарт за функционалност. Тя позволява интегриране на различни видове кутии за съхранение, поставки за чаши, външни аудио устройства, мобилни телефони и др., според индивидуалните предпочитания и удобство на водача и пътниците. Едновременно с това MINI Centre Rail образува необичайна визуална и функционална връзка между предните седалки и задното отделение за пътуващите.
Мощността на двигателите варира от 90 к.с. при MINI One D Countryman до 135 184 к.с. при MINI Cooper S Countryman. 1,6-литровият четирицилиндров бензинов двигател в най-мощния модел за първи път е оборудван не само с twin-scroll турбокомпресор и директно впръскване на горивото, но и с напълно променливо газоразпределение, което осигурява най-добрия баланс между мощност на двигателя и разход на гориво в своя клас.
Като опция MINI Cooper S Countryman и MINI Cooper D Countryman се предлагат с постоянно задвижване на всички колела MINI ALL4. При нормални условия на управление до 50% от мощността на двигателя се прехвърля към задните колела, а при екстремни условия - до 100%, като това осигурява високо сцепление и динамично управление при всякакви пътни условия.
Водещ на събитието бе фенът на марката Владимир Ампов - Графа. Танцови изпълнения, които подгряха публиката, направи "Брейк Академия Soul Award" (www.soulaward.org). Формацията е създател на иновативната концепция за танцови надигравания Udance (www.udance.eu), с която са финалисти в състезанието за предприемачество Idea Challenge и планират да възпламенят танцовия свят в София на 19 и20 октомври. Агенция Speed-Press

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161