EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

LVMH ще се рекламира с филми и сериали

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

LVMH ще се рекламира с филми и сериали

mail13:33 | 27.02.2024прегледи 960 коментарикоментари 0


Френският гигант в луксозния сегмент LVMH обяви създаването на компания, която ще популяризира марките му чрез партньорства с развлекателната индустрия, предаде Франс прес. Това е поредният знак за размиването на границите между лукса, модата, сериалите и киното.

Наречена "22 Монтен ентъртейнмънт" (22 Montaigne Entertainment) като препратка към парижката централа на компанията, новото подразделение ще бъде ръководено от Антоан Арно, син на Бернар Арно и вицепрезидент на управителния съвет на холдинга "Кристиан Диор" (Christian Dior), който контролира Ел Ве Ем Аш, и Аниш Мелвани, директор на LVMH Северна Америка.

Те ще работят в партньорство с компанията "Сюпъркънектър студиос" (Superconnector Studios), специализирана във връзката между света на големите марки и развлекателната индустрия в Холивуд и извън него.

Новата компания "ще координира връзките с развлекателната индустрия от името на луксозните компании, които са част от LVMH, сътрудничейки си с ключови творци, продуценти и дистрибутори" за "съвместно разработване, коопродуциране и съфинансиране" на продукции.

"Компанията ще залага на "успешни инициативи" като документалния филм "Inside the Dream", посветен на това, което се случва зад кулисите на компанията за луксозни бижута "Булгари" (Bvlgari), разпространяван от "Прайм Видео" (Prime Video), обяви LVMH в комюнике.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161