EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Lufthansa Orchestra на Летище София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lufthansa Orchestra на Летище София

mail12:10 | 27.06.2014прегледи 1160 коментарикоментари 0


Симфония Nr. 8 от Антонин Дворжак и сюитата „Английска народна песен” на Ралф Воган Уилямс ще бъдат част от произведенията, които Lufthansa Orchestra ще извири тази неделя, 29 юни, в хангара на Lufthansa Technik на летище София. Неделният концерт „Музика в небето“ ще започне в 11 часа с изпълнение на една от най-талантливите български джаз изпълнителки – Белослава, която ще излезе на сцената заедно с Живко Петров Трио. Кулминацията на необичайния концерт ще бъде съвместното изпълнение на оркестъра на Lufthansa и бълграските музиканти на песента „Между две луни”, която ще прозвучи в аранжимент за симфоничен оркестър.

„Концерт на възглавници” ще бъде организиран за най-малките посетители на „Музика в небето”. Родителите ще могат спокойно да оставят децата си в уютния детски кът, където малчуганите ще се докоснат до музикални инструменти, ще послушат класическа музика, ще рисуват и танцуват.

Приятната емоция след концерта ще бъде продължена с помощта на избрани вина от винарска изба Катаржина Естейт, носители на два златни медала от Syrah du Monde. По време на коктейла посетителите ще могат да направят и тест драйв на няколко от последните модели на Audi.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg