EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

LLP Dynamics и БТПП с безплатни бизнес семинари

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

LLP Dynamics и БТПП с безплатни бизнес семинари

mail12:00 | 26.04.2011прегледи 1235 коментарикоментари 0


LLP Dynamics България организира поредица от безплатни семинари за представителите на бизнеса в страната, съвместно с Българска търговско-промишлена палата и Майкрософт България. Събитията ще се проведат в Пловдив (27 април), Стара Загора (3 май) и Бургас (4 май). Участието е безплатно, но възможно само след предварителна регистрация на demo.dynamics.bg.
Целта на семинарите е да бъдат споделени добри практики за цялостни решения за управление на бизнеса. Ще се дискутират типични за регионите проблеми на частния сектор и как бизнес средата в България може да стане по-благоприятна, а българската икономика по-конкурентна.
LLP Dynamics България и БТПП ще дадат своя експертен отговор за това как да увеличим търсенето, да намалим разходите и да оптимизираме складовите си запаси в условия на криза. Записалите се за участие фирми ще могат да получат и съвети как да използват всички възможни ресурси, без да се налага да намаляват обхвата и дистрибуцията си. Експертите, участващи в семинара, ще разкрият как може да се дефинира точна производствена себестойност и разпределяне на непреките производствени разходи.
Ще се демонстрират бизнес решения от линията MS Dynamics, като присъстващите ще имат уникалната възможност за тест на реална инсталация и проиграване на живо на истински бизнес ситуации и генериране на различни управленски справки. На събитието ще се представят и възможностите, които има бизнеса, за финансиране по европейски програми, критериите за оценка, конкретни проекти и сроковете по тях. Присъстващите представители на бизнеса ще могат да получат и персонални консултации за кандидатстване по eвро проекти.
LLP Dynamics България има 140 успешни интегрирания на ERP системи в български и чужди фирми, а решенията които предлага са съобразени със спецификата и дейността на всеки един клиент. Сред доверилите се на LLP Dynamics България в годините са компании като: ОМК, Кармела, Агри България, STIHL, My Day (Codap), Феста Холдинг, вкл. завод Черноморско злато, DSC (Професионална защита Електроника), Соларис 999, Грестокомерс, Интерспорт, Авенир Телеком, ITW Ispracontrols, Никром Мебел, EGL България, Национални Дистрибутори, Wuerth BG и много други.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg