EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lancome, Yves Saint Laurent и Armani отново в Русия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lancome, Yves Saint Laurent и Armani отново в Русия

mail17:35 | 09.11.2022прегледи 1135 коментарикоментари 0


Парфюмерийните и козметични марки Lancome, Redken, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani и Kerastase са изключени от списъка за паралелен внос, тъй като компаниите решиха да възобновят доставките на продукти за Русия. Това съобщиха за ТАСС от пресслужбата на Министерството на промишлеността и търговията на Руската федерация.

"Да, тези марки са включени в изключенията и съответно за тях не е разрешен паралелен внос. Това стана възможно благодарение на решението на компаниите да възобновят доставките на своите продукти в Русия", казаха от министерството.

В същото време изключенията влизат в сила след три месеца, което ще позволи на закупилите продуктите да ги внасят в Русия в рамките на три месеца от датата на публикуване на заповедта, подчертаха от Министерството на промишлеността и търговията.

В началото на май министерството публикува списък с над 50 категории стоки, които ще бъдат налични за паралелен внос. Включваше различни предмети: от растения до лекарства, от сапун до оръжия. Механизмът за паралелен внос е удължен до 2023 г.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg