EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Kaufland ще работи с Glovo

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Kaufland ще работи с Glovo

mail10:08 | 23.09.2021прегледи 814 коментарикоментари 0


Kaufland България вече предлага услугата си за онлайн пазаруване в партньорство с платформата за доставки Glovo. Възможността за онлайн поръчка на хранителни продукти от търговската верига през досегашната платформа foodpanda е преустановена в резултат на придобиването на foodpanda от Glovo. Клиентите на Kaufland могат да продължат да пазаруват в електронния магазин на търговската верига, достъпен през платформата на Glovo.

Услугата за онлайн доставки на Kaufland стартира през лятото на 2020 година в 4 града в страната. Само за една година търговската верига значително разшири мрежата си за онлайн пазаруване, като към днешна дата от електронния магазин на Kaufland могат да се възползват жителите на 10 града в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, Перник, Благоевград и Хасково. До края на 2021 година Kaufland планира да разшири услугата си и в други градове в страната.

В електронния магазин на Kaufland клиентите могат да намерят разнообразие от над 5 000 артикула от всички продуктови категории -  висококачествени млечни и месни продукти, свежи плодове и зеленчуци, био и специализирани храни, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето. Полезни предложения за домашните любимци, както и за грижата за дома допълват онлайн асортимента на търговската верига.

Всеки, който желае да пазарува онлайн, трябва да се регистрира през интернет страницата или мобилното приложение на Glovo, да въведе адреса си на доставка и да избере секция „Супермаркет“. За удобство на клиентите няма изискване за минимална сума на поръчката. Kaufland и Glovo се стремят доставката да бъде осъществена максимално бързо. Продуктите се доставят при спазване на всички мерки за безопасност, а при онлайн плащане на поръчката клиентите могат да се възползват и от безконтактна доставка.


Тагове: Kaufland, Glovo
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1034