EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Jim Beam Турнир в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Jim Beam Турнир в София

mail14:00 | 15.11.2012прегледи 654 коментарикоментари 0


На 19-ти ноември в столичния клуб JIM BEAM в Студентски град, ще се проведе емблематичният Jim Beam Турнир по Генерал за 11-та поредна година. Тазгодишното издание на турнира отново ще събере най-популярните лица от родния елит на един истински празник на доброто настроение с вкус на качествен бърбън и споделен с верни приятели. Специален гост на събитието ще бъде наследникът на семейната Jim Beam дестилерия – Фред Ноу, част от фамилията Бийм, която произвежда най-обичания бърбън в света вече 217 години.

„Единадесетото издание на Jim Beam турнира по Генерал е специален момент в историята на турнира. Прекрачвайки прага на новото десетиление, ние ще продължим да поддържаме традицията със символичното мото „Един за всички, всички за Jim”. През годините турнирът събра много приятели на марката, които днес са част от голямото семейство Бийм. Затова на 11-ия по ред Jim Beam турнир по Генерал към българското семейство се присъединява и пра-пра-внукът на Jim Beam, Фред Ноу - седмо поколение мастър дестилър”, споделиха организаторите от Максиъм България.
Диляна Попова, Луиза Григорова, Яна Маринова, Башар Рахал, Дениз Ризов, Графа, Орлин Горанов, Светльо Витков, Тереза Маринова и още много други звезди от света на българската музика, кино, телевизия, мода и спорт ще премерят сили в любимата игра със зарове. Голямата награда тази година е пътуване за двама до семейната дестилерия на Jim Beam в Кентъки, където ще бъдат посрещнати лично от Фред Ноу. Наградата за второто място е не по-малко привлекателна – кашон от висококачественото ароматно питие.
В духа на 11-то издание на турнира, Фред Ноу ще сподели с гостите тънкости при дегустацията на бърбън, като ги запознае с най-новите членове от семейство Бийм - извлечения от дървото на бъчвите бърбън JIM BEAM DEVIL’S CUT и медения JIM BEAM HONEY. Всичко това, както и още много истории от земята на истинския бърбън, ще подготви играчите за дъглоочаквния турнир по Генерал.
Водещи на събитието ще бъдат добре познатия с неповторимото си чувство за хумор Димитър Павлов и очарователната и усмихната актриса Бианка Илич. Освен пазители на доброто настроение и състезателен дух, тандемът ще се погрижи и за безупречното протичане на турнира.
И тази година мини-турнирът за журналисти ще се проведе в деня на събитието. Наградата за победителя ще бъде специална бутилка 7-годишен отлежал бърбън, създаден и подписан от Фред Ноу. След края на мини-турнира представителите на медиите ще изпробват късмета си, хвърляйки заровере за определяне на четиримата играчи в традиционния отбор „One Media” в 11-то издание на Jim Beam турнира.
 


Тагове: Jim Beam, турнир, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg