EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

IIBA и PMI:Как се прави бизнес анализ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

IIBA и PMI:Как се прави бизнес анализ

mail14:40 | 25.05.2011прегледи 1485 коментарикоментари 0


Международният Институт по Бизнес Анализ – България (IIBA – Bulgaria), съвместно с Института по Управление на Проекти - България (PMI – Bulgaria) и Siemens IT Solutions and Services, организира отворена дискусия със специалисти по бизнес анализ и управление на проекти днес в столичния клуб Грамофон .
Основно ще се дискутират предимствата и недостатъците на съчетаването на позицията на бизнес анализатора и ръководителя на проекта за успешната реализация на управленските практики. Свои виждания ще представят ръководствата на IIBA и PMI България, като от двете организации разчитат на активно включване от страна на всички присъстващи.
Презентация на тема "Управление на обхвата - един алтернативен подход при управлението, валидирането и контрола на изискванията при управлението на проекти" ще направи Румен Вътев - ръководител проекти в Siemens IT Solutions & Services. Акцент в презентацията ще бъде управлението на мащабни проекти като внедряването на ЕПДЕАУ (Единен портал за достъп до електронни административни услуги), по-известен като www.egov.bg - Порталът на електронното правителство. Румен Вътев е сертифициран по IPMA (International Project Management Association), с богат опит в планирането, управлението и контрола на софтуерни проекти.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg