EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Grand Mall Варна посетен от 8 млн. клиенти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Grand Mall Варна посетен от 8 млн. клиенти

mail14:11 | 26.05.2011прегледи 772 коментарикоментари 0


Близо 8 000 000 души – жители и гости на Варна са посетили Grand Mall през първата година след неговото откриване, съобщават от търговския център .
Повече от 120 международни и български марки отвориха врати тук. Близо 40 световно известни марки, сред които Zara, Bershka, Stradivarius, Humanic, Deichmann, Intersport, Massimo Dutti, както и лидерът в търговията на дребно Carrefour, стъпиха за първи път в морската столица.
"С огромно удоволствие заявявам, че през своята първа година Grand Mall се утвърди като любима дестинация за пазаруване и отдих във Варна", каза Стивън Клийвър, управител на търговския център. "Сигурен съм, че през следващата година ще продължим да изненадваме клиентите с нови марки и развлечения, както и със значими събития за всички възрасти. Вярвам, че ще останем предпочитано място за пазаруване не само във Варна, но и в региона”.
С тридневни промоции Grand Mall ще отбележи годишнината си, програмата започва на 27-ми май и продължава през целия уикенд.
Празненствата започват още на 27-ми май, когато всички гости на Grand Mall, заедно с музикантите от Deep Zone Project, ще опитат от специалната Grand торта, а в края на вечерта ще се насладят на уникално фойерверк шоу. В 19 часа на 28-ми май Grand партито ще продължи с участие на Миро и неговите невероятни танцьори. Под ритъма на танците ще премине и третият ден от празненствата, неделя.
Рожденият ден на Grand Mall ще даде началото на летния сезон в търговския център, който ще продължи да радва своите посетители с атрактивни промоционални кампании и изненади.

За Grand Mall и Orchid Development Group Ltd.:

Grand Mall е най-големият търговски център във Варна, който е изграден в съответствие с най-високите международни стандарти. Инвестицията на Orchid Developments Group Ltd в проекта надхвърля 120 милиона евро.

Центърът има:
•над 150,000 кв. м. обща разгъната застроена площ
• най-близкото разположение до центъра на Варна
•над 50,000 кв. м. отдаваеми търговски площи
•над 220 магазина
•над 1,700 паркоместа

Orchid Developments Group Ltd. е инвеститор с висок авторитет на пазара на недвижими имоти, с акции пуснати на алтернативния сегмент на Лондонската стокова борса (AIM). Orchid Group осъществява дейност във всички основни сегменти на пазара на недвижими имоти в България. Групата има проекти в София и Варна и управлява хотел на Златни пясъци. С повече от 250 милиона евро инвестиции, Orchid Group е една от най-известните компании в сферата на недвижимите имоти в България.


 


Тагове: мол, Варна, клиенти
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037