EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ford Mustang идва в Европа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ford Mustang идва в Европа

mail17:45 | 11.09.2012прегледи 539 коментарикоментари 0


Ford Motor Company агресивно настъпва към Европа, като се цели във възможностите за ръст в сегмента на големите автомобили, SUV и лекотоварните модели.
Производителят представи серия нови модели и технологии на специално събитие в Амстердам, посетено от 2500 дилъри на Ford, служители и медии.

Голямата новина е, че американската икона Ford Mustang идва в Европа.
Обявената продуктова офанзива на Ford-Европа включва нова Fiesta, като продажбите й започват още тази година, а на версията ST – през 2013 г. Тя идва с редица нови технологии и ще се предлага с 1,0-литровия EcoBoost, „Световен двигател на 2012 г.“. Версията ST ще е с 1,6-литров EcoBoost двигател, 180 к.с., който осигурява 20% повече мощност и 20% по-ниски CO2 емисии в сравнение с предходното поколение на този вариант.
Новото Mondeo също е част от плановете, като за първи път в сегмента ще бъде използван 1,0-литров двигател, в случая – фирменият награден EcoBoost. Разработена по глобалната система на Ford за D-сегмента, новата лимузина на Ford ще се предлага с 4 и 5 врати и в комби версия, а седанът ще е първият в сегмента бензинов хибридно-електрически автомобил, като това ще е и първият изцяло хибриден модел на Ford в Европа. Дизелова версия със задвижване на четирите колела с върхово сцепление, динамика и управление ще бъде показана за пръв път.
Новото Mondeo е първото в D-сегмента с изцяло LED фарове; SYNC с MyFord Touch и 8-инчов цветен сензорен дисплей; за първи път в сегмента – надуваеми задни колани в Европа.
Разширяване на растящия сегмент на SUV в Европа започва с изцяло новата Kuga по-късно тази година, следвана от малкия SUV EcoSport в следващите 18 месеца и по-късно – от Edge – по-големия и по-премиум кросоувър, доказал успеха си в други рейони на света. Напълно нова лекотоварна гама в следващите 2 години включва Transit, Transit Custom, Transit Connect и Transit Courier, както и гама нови пътнически автомобили Tourneo.
Ford потвърди също, че новият мултифункционален автомобил B-MAX ще започне да се продава другия месец. B-MAX е с изключителната система за отваряне на вратите, с интегрирани В-колони, осигурявайки 1,5-метров безпрепятствен достъп, както и SYNC, и 1,0-литровия EcoBoost двигател. B-MAX е с най-добрата в класа икономичност в бензиновите и дизеловите си версии.
Компанията потвърждава също, че Edge – по-големият, по-премиум кросоувър, радващ се на голям успех в Северна Америка – също ще се появи в Европа./Агенция Speed-Press
 


Тагове: Ford Mustang, Европа
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1044