EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Facebook наема 67 800 кв. м в Манхатън

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Facebook наема 67 800 кв. м в Манхатън

mail19:17 | 06.08.2020прегледи 588 коментарикоментари 0


Facebook е подписала договор за наем на всички офис площи във Farley Building, предава "Блумбърг". 

Сградата на бившата пощенска служба в западната част на Манхатън беше преустроена от Vornado Realty Trust.

Facebook ще наеме 67 800 кв. м офис площи в сградата, която се намира в съседство с железопътната гара „Пенсилвания стейшън“. Целият комплекс, който включва също нова гара и 11 150 кв. м търговски площи, се очаква да бъде завършен на фази, които ще започнат по-късно тази година. 

"Очаква се наетите офис площи да отворят врати в края на 2021 г. Новата сграда ще позволи на компанията да разшири екипите си в града, които преди това се намираха в централите на компанията в Сан Франциско и Менло Парк", коментира говорителката на Facebook Джамила Рийвс.

"Farley Building ще затвърди още повече присъствието ни в Ню Йорк и ще създаде специален хъб за нашите технически и инженерни екипи“, отбелязва Робърт Куксън, вицепрезидент за недвижимите имоти във Facebook, която е базирана в Менло Парк, щата Калифорния. 

Наскоро Facebook обяви, че планира да спре две от своите малко известни приложения - Lasso и Hobbi. Конкурентът на TikTok – Lasso позволява на потребителите да записват 15-секундни видеа и да добавят музика към тях. Услугата е пусната преди година и половина на пазара.

"Ние тестваме различни приложения в нашето портфолио. Един от тези тестове беше Lasso, наше самостоятелно приложение за кратки видеа, което решихме да спрем и да премахнем от всички магазини за приложения от 10 юли. Благодарим на всички, които споделиха своята обратна връзка с нас, което ще се постараем да интегрираме в други наши видео преживявания“, коментира говорител на Facebook. 

Lasso е пусната в малък брой държави, включително Колумбия, Мексико, САЩ, Аржентина, Чили, Перу, Панама, Коста Рика, Ел Салвадор, Еквадор и Уругвай.

"Lasso е генерирала над 10 млн. сваляния от App Store и Google Play”, коментира Крейг Чапъл от Sensor Tower. /Инфосток


Тагове: Facebook, офис
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg