EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EconomyNews.bg се присъедини към CSR Bulgaria

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

EconomyNews.bg се присъедини към CSR Bulgaria

mail09:15 | 15.11.2012прегледи 743 коментарикоментари 0


EconomyNews.bg потвърди ангажираността си към обществено значимите каузи, като стана част от групата на социално отговорните медии на Българската мрежа за корпоративна социална отговорност „КСО България”. EconomyNews.bg е сред медиите, приели и подписали Етичния кодекс за Социално отговорна медия на „КСО България”.

Етиченият кодекс е изготвен от „КСО България” и може да бъде намерен тук: http://www.csr.bg/medias. Като част от групата на социално отговорните медии EconomyNews.bg се ангажира да отразява и разпространява приоритетно информация за социалната отговорност, добри практики и кампании, реализирани на територията на страната. EconomyNews.bg подкрепя изграждането на среда, благоприятстваща устойчивото развитие на социално отговорния модел.
„КСО България“ е първата специализирана мрежа за корпоративна социална отговорност у нас. Ние от EconomyNews.bg, като медия ангажирана със социалните проблеми на обществото и на бизнеса и подпомагаща партньорствата между тези сектори, подкрепяме мисията на „КСО България“ да изгражда трайна връзка между нуждите и ресурсите на обществото и бизнеса.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg