EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EasyJet с линия Лондон Станстед - София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

easyJet с линия Лондон Станстед - София

mail15:30 | 26.10.2012прегледи 596 коментарикоментари 0


Британската авиокомпания easyJet съобщава, че открива три нови дестинации в своята програма през 2013 година от летище Лондон Стандстед – София, Маракеш и Шарм ел Шейх.
Станстед става третата дестинации на easyJet до и от България, след Лондон Гетуик и Манчестър. Авиокомпанията ще лети два пъти седмично от Станстед до София и обратно, с дни на полетите във вторник и събота, като първият полет ще бъде извършен на 16 февруари 2013 година.
easyJet ще разположи на летище Станстед по-голям самолет Еърбъс А320 със 180 места на борда. Освен София, авиокомпанията ще лети три пъти седмично до Маракеш и два пъти седмично до Шарм ел Шейх.
Полетите влизат в продажба в четвъртък, 1 ноември, на уеб-сайта на авиокомпанията www.easyJet.com.
Хю Айткън, търговски директор на easyJet за Великобритания, заявява: „easyJet е ангажирана да превръща пътуването в лесно и достъпно за всички пътници и ние преценяваме всеки сезон къде да прибавим нови полети, базирани на места, за които нашите клиенти са изявили желание най-много да посетят. Аз съм сигурен, че тези три нови слънчеви дестинации ще се радват на огромна популярност сред туристите.
Понастоящем оперираме два маршрута на дълги разстояния от летище Станстед до Бодрум и Даламан, така че днешната новина показва нашата истинска цел да предлагаме разнообразни дестинации и най-добрите цени за нашите пътници“.
Лятното разписание на easyJet за 2013 г. (валидно до 8 септември 2013) от летище Станстед предвижда 1.7 милиона самолетни места в 10 900 полета до 27 държави в Европа и Северна Африка.
Пътниците, които искат да резервират и комбинират своите летни полети, настаняване и трансфери в едно, могат да намерят широка гама от гъвкави и достъпни почивки от всички easyJet летища на уеб-сайта на компанията: www.easyJet.com/holidays, или като се обадят на тел. 0843 104 1000.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg