EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EasyJet постепенно възстановява полетите си

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

easyJet постепенно възстановява полетите си

mail09:31 | 21.04.2010прегледи 2430 коментарикоментари 0


След отварянето на въздушното пространство във Великобритания и Европа авиокомпания easyJet планира да възобнови част от полетите си във Великобритания и континентална Европа тази сутрин, 21 април, съобщиха  авиокомпанията.
Пътниците с резервации за полет на easyJet на 21 април трябва да посетят уебсайта на компанията www.easyJet.com, за да проверят статуса на своя полет, преди да отпътуват за летището.
Поради продължителността в прекъсванията на дейността, възобновяването на нормалните операции ще отнеме няколко дни, през които са възможни закъснения на полетите.
За да имаме възможност да транспортираме колкото може повече пътници до техните дестинации, ще бъде в сила специален процес за чек-ин регистрация, валиден от днес  до второ разпореждане.
Авиокомпания easyJet напомня на пътниците - посетете www.easyJet.com преди да тръгнете за летището. Като се имат предвид вулканичните и метеорологични условия, полети могат да бъдат анулирани или възстановени в кратък срок преди излитане,
така че посетете уебсайта непосредствено преди да тръгнете за летището. Ако вашият полет е отменен, не отивайте на летището.
Проверявайте електронната си поща - ако вашият полет е анулиран, вие ще получите имейл с информация и насоки за възможностите.
Отидете на летището рано! Чек-ин регистрацията привършва 1  час преди отпътуване. Летищата са много натоварени, затова планирайте достатъчно време за чек-ин регистрация. Чек-ин гишетата затварят 1 час преди заминаване, вместо обичайните 40
минути.
Чек-ин регистрация на летището - онлайн бордни карти няма да бъдат приемани.
Онлайн чекирането е временно преустановено - няма да имате възможност да пътувате с онлайн чек-ин бордна карта. Всички пътници задължително трябва да преминат през чек-ин гишетата при пристигане на летището, дори и да са чекирани онлайн, съобщава
авиокомпанията.



 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4252