EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EasyJet стартира нова тарифа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

easyJet стартира нова тарифа

mail15:40 | 07.06.2011прегледи 780 коментарикоментари 0


Нова ценова тарифа „easyJet Flexi” започва да се предлага от днес в системата на онлайн продажба на easyJet.com, съобщиха от компанията. Това ще даде неограничени възможности на пътниците да променят датите на своите полети до два часа преди определения час на заминаване. Пасажерите, възползвали се от тази ценова тарифа, ще имат право на автоматичен „speedy boarding”, ще резервират без резервационна такса и ще имат включен чекиран багаж, без да заплащат за него.
Новите ценови тарифи бяха достъпни първоначално само в каналите за бизнес резервации, вкл. в Глобалната дистрибуционна система (“GDS”) и чрез самостоятелни резервационни инструменти, използвани от компаниите за бизнес пътувания. Правейки достъпна ценовата услуга на easyJet.com, един от десетте най-популярни английски уеб-сайта*, 325 млн. души, които посещават сайта на авиопревозвача всяка година, ще имат достъп до услугата.
Пътниците могат да правят неограничени промени в датата в рамките на четириседмичен прозорец – една седмица преди пътуването и до три седмици след първоначално резервираната дата за пътуване.
„easyJet Flexi” тарифите отстояват принципите на easyJet да предлага ниски цени, започващи от 99.99 лири, далеч по-евтини от предлаганите от традиционни авиопревозвачи.
Изпълнителният директор на easyJet Каролин Маккол заявява: „Забелязваме нарастваща тенденция сред бизнес пътниците, които избират да пътуват с easyJet. Лесно е да се разбере защо – easyJet има най-добрата европейска мрежа, ние летим до основни летища и поддържаме ниски тарифи за пътниците. Позволявайки на бизнес пътниците да резервират гъвкави ценови тарифи на нашия сайт easyJet.com ние гарантираме, че те винаги получават най-добрата налична цена, съчетана с гъвкавостта, от която имат нужда”.


 


Тагове: тарифа, билети
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg