EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

DiVino.Taste с мобилно приложение

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

DiVino.Taste с мобилно приложение

mail11:32 | 18.11.2021прегледи 672 коментарикоментари 0


Ден преди началото на 10-ото юбилейно издание на DiVino.Taste и вече работи новото мобилно приложение, създадено специално за изложението-дегустация.

Най-големият форум на българското вино събира в зала 4 на Интер Експо Център София близо 450 най-нови и интересни български вина на 65 винарни от цялата ни страна. Празнуваме българското вино от 19 до 21 ноември – петък, събота и неделя! 

На DiVino.Taste може да дегустирате, да изучавате и откривате великолепни български вина – повечето от тях са представени лично от своите създатели. Българското вино никога не е било на толкова високо ниво като качество, стилово разнообразие и принадлежност към мястото на произход. Затова една жива витрина на родното винарство, каквато е DiVino.Taste, е привлекателна за много широк диапазон от хора – от професионалисти, през ценители, до многобройните винолюбители, на които форумът дава възможност да се ориентират сред стотиците брандове и да открият „своите“ любими вина.

Като Ваш ценен помощник се явява новото мобилно приложение DiVino.Taste, което работи официално от 16 ноември, вторник и за което вече има много позитивни отзиви. Приложението DiVino.Taste може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone.

То съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението. Ап-ът е двуезичен - на български и на английски език. С него се работи лесно, интуитивно, а и приложението спестява природните ресурси, нужни за отпечатване на книжки. 

Винарските изби, заедно с вината им и номера на щанда, са организирани както по региони и по азбучен ред в рамките на всеки регион, така и само по азбучен ред. Приложението позволява да си водите бележки за всяко вино и да давате оценки. С един клик се отбелязват вината, които особено много сте харесали (любими), а после всички любими вина са организирани в строен списък със запазени оценки и бележки. 

В приложението ще намерите и карта-схема на изложението!

Предимството е, че още днес може да прегледате винената листа на DiVino.Taste и да си планирате какво да опитате.  

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1043