EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

COPI’S в зелено

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

COPI’S в зелено

mail13:15 | 01.10.2012прегледи 430 коментарикоментари 0


Форумът на рекламното изкуство, печата и комуникацията COPI`S (Communication Art Print Image Sign) ще се проведе на 16, 17 и 18 октомври в Интер Експо Център. Организатори са Агенция Булгарреклама (провеждала досега Print Imaging & Sign Expo) и Прим Дизайн (създател на Реклама ЕКСПО). Целта на събитието е да обедини браншовите организации, фирмите, произвеждащи реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламните специалисти, свободните и креативни хора. Търсейки новите акценти на рекламата и комуникацията невъзможно е да подминем зелените мисли, еко обществата и дизайна, съобразен с природата.

COPI`S е поредният пример за кооперирането на две събития в името на мащабен и по-продуктивен форум. Регистрирането на фирми за участие е много по-активно от първоначалните очаквания и със сигурност ще надмине мащаба на двете отделни изложения досега, взети заедно. Изложбата обещава да се превърне във фактор в рекламната индустрия и в арена на нови идеи и активности в комуникацията.
COPI`S ще представи различни зелени идеи и екотехнологии. Компанията Фотоджет ще представи еко-солвентни мастила за почти всички модели широкоформатни принтери. Високоскоростните лазери MACSA, които надписват метални и неметални сувенири за време под 1 секунда за брой са само част от новостите, които НЕОНА ще представи за първи път на пазара, заедно с възможностите за лазерно рязане и гравиране на свръхфини детайли.
Ще видим тенденциите при производството на обемни букви, засветени с LED модули, и демонстрации на различни 3D Mapping инсталации. Реални примери за това как технологията влиза в употреба на маркетинга и рекламата ще демонстрират лидерите в бранша Regneva Design.
Най-новите възможности за листов и ролен офсет, хийтсет, флексо, дигитален печат, сито печат, топъл и релефен печат, както и демонстрации на висококачествени, екологично чисти хартии и картони, паус и книговезки платна ще бъдат представени на професионалната изложба.
Съпътстващата програма включва лекции на Стефан Серезлиев (председател на Българската академична асоциация по комуникации, член на ICOGRADA и на Борда на Superbrands Bulgaria 2012-2013), проф. дфн Христо Кафтанджиев и проф. д-р арх. Тодор Булев (заместник-председател на Съюза на архитектите в България). Семинар за управление на цвета (Българска асоциация за графика и печат), седми балкански форум на печатарите и обучение/уъркшоп за принципите и техниките при представянето (БДВО) са само акценти от пъстрата палитра със събития по време на COPI`S.

EconomyNews.bg е медиен партньор.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg