EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Cacharel отново в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Cacharel отново в България

mail12:20 | 06.10.2011прегледи 832 коментарикоментари 0


Френската топ марка се завърна с мъжката си линия в България с магазин в столичния MALL of Sofia. Официалното му откриване бе отбелязано със стилен коктейл във вторник, 4-ти октомври, на който моделите от MAXX Agency представиха и част от новата колекция есен/зима 2011/2012. Събитието бе повод за една особена метаморфоза – тази на Lady B, която демонстрира, че дори жените могат да изглеждат стилно и секси в добре скроен мъжки костюм. Чувствените й вокали върху хаус-парчетата на DJ Lion, изисканите облекла на бранда, както и ароматното вино на Cycle допринесоха за усмивките на гостите.
Сред тях бяха Румънеца в компанията на „Мис България” Юлия Юревич, „Мистър Менхънт” Али Алиев, Best Model of the World 2011 Ива Атанасова, Best Model на Турция Онур Сапаз, както и македонския им колега Горан Митевски, който откри ревюто. Коктейлът уважиха и топ-моделът Катя Дюлгерова, изпълнителният директор на Visages Александър Йорданов, бизнесдамите Мария Бонева и Вили Боршукова, режисьорът и продуцент Силвестър Лолов, хореографът Иво Кръстев, победителят ве първия сезон на Биг Брадър Миро и екстравагантния собственик на BG Hip-hop TV - DJ ISP.
След дефилето собственикът на марката за България Младен Митков намекна, че предвижда откриването и на бутик за дамската модна линия на Cacharel, но не издаде повече подробности. За колекция есен-зима 2011/2012 обаче бе достатъчно красноречив и сподели, че очаква голям интерес, тъй като за този сезон марката залага на по-топли и ярки от обичайните цветове. За casual линията тоновете и комбинациите са доста смели, докато бизнес линията се придържа към класиката в черно, сиво и синьо. Всички сака се шият по специална италианска технология с използване на канаваца при изработката. Подчертано е присъствието на силно вталените кройки и аксесоари към всеки сет – вратовръзки в ярки цветове, „градски чанти”, колани и шалове. Обувките пък са от висококачествени натурални материали –естествен гьон (пресирана кожа) за подметките, телешка кожа за външната част и агнешка кожа отвътре.
 


Тагове: Cacharel, София, бутик
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg