EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Bosch: €18 млн. оборот в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Bosch: €18 млн. оборот в България

mail10:30 | 18.09.2014прегледи 980 коментарикоментари 0


Bosch, водещият световен доставчик на технологии и услуги, отбелязва оборот от 18 млн. евро за 2013 г. в България. В сравнение с 2012 год., е увеличение с повече от 4%. 60% от оборота на компанията за миналата година в страната ни се падат на автомобилния дял на гиганта. „Bosch се развива успешно в България вече над 20 години. Откакто навлязохме на българския пазар, оборотът ни постоянно се увеличава и непрекъснато завоюваме пазарни дялове”, каза Михай Болдижар, официален представител на Bosch Групата в България. „Значително засилихме присъствието си на българския пазар чрез нови бизнес партньорства и чрез въвеждането на иновативни продукти и услуги. И за 2014 год. сме с позитивни очаквания за развитието на бизнеса ни в България.”

Само през 2013 г. в България към сервизните концепции на гиганта са се присъединили 30 нови сервиза и общият им брой в момента възлиза на 124.

Бизнес перспектива на Bosch Групата за 2014 година
За 2014 г. Bosch очаква ръст в оборота си от 3% до 5%. Свързаните с интернет продукти и услуги са във фокуса на бъдещия пазарен растеж на компанията. “Традиционно силният ни иновационен потенциал, високите стандарти за качество, международното присъствие и интеграционната енергия на корпоративната ни култура са изключително ценни в днешния свят, доминиран от телекомуникациите“, изтъква д-р Фолкмар Денер, председател на Управителния съвет на Bosch, на една от пресконференциите на компанията в Германия. Освен това компанията е световен пазарен лидер в областта на микромеханичните сензори (MEMS), ключова технология за свързване на устройствата с интернет. Стратегическата цел на Бош е да създаде решения за мобилност, производство, енергийни системи и сгради, свързани в комуникационни мрежи.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg