АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]
Billa:Хлябът малък грамаж най-търсен
Търсенето на хляб в малък грамаж, който се консумира при едно ядене, се увеливача, казаха от "Билла България",цитирани от сп. Регал.По-малък грамаж, здравословни съставки и интерес към специални хлябове са ключови тенденции за последната година, обясниха от компанията. Собственото производство хляб на веригата заема 90% с рецепти, разработени специално за BILLA. Има ръст и движение в този сегмент – пълнозърнести, ръжени, специални хлябове с добавки като ленено семе или зеленчуци.
'Винаги се водим от това какъв е традиционният вкус на българина. Ако вземем за база обикновения бял хляб - той може да бъде променен с различни типове подправки, маслини, лук, бекон. Подборът на съставките зависи от вкусовите предпочитания на клиентите и от облика на традиционната българска трапеза. Забелязва се, че при индустриалния хляб има фокус към развиване на специален асортимент – зеленчуков хляб, хляб с подправки, пълнозърнести, с фибри, без брашно. Промяната във вкусовете на клиентите зависи и от засилените им пътувания из Европа.', казва Албена Георгиева, мениджър отдел "Сървиз" в BILLA България. Отделът отговаря за топлите витрини, салати, готови ястия, хляб, индустриален хляб, печива, закуски, сладкарски изделия и отдел месо.
Tweet |
|