EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Apple забавя изпълнение на поръчки за iPad

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Apple забавя изпълнение на поръчки за iPad

mail16:51 | 29.03.2010прегледи 824 коментарикоментари 0


Изглежда някои американски потребители, които предварително са поръчали новия компютърен таблет на Apple Inc. - iPad, ще трябва да изчакат известно време, докато получат новото си устройство, тъй като компанията преминава през трудни времена за изпълнение на поръчките, съобщава Reuters.
Apple започна да събира предварителни заявки за iPad на 12 март с обещанието, че ще успее да транспортира устройствата до купувачите на 3 април, когато се очаква и iPad да бъде пуснат по рафтовете на американските магазини.
Изглежда обаче, че компанията е изчерпала вътрешната наличност, след като на сайта на Apple беше обявено, че направените поръчки ще бъдат изпълнени до 12 април.
За купувачите, подали заявките си на един по- ранен етап този месец, все още има шанс да получат продуктите си до 3 април.
Мнението на анализаторите е, че Apple има сериозен проблем по линия на веригата за доставки на продуктите. В тази връзка няколко хиляди устройства iPad вече са пререгистрирани за по- късна дата.
Независимо от проблемите, анализаторите очакват Apple да продаде около 1 млн. iPad - а през тримесечието, приключващо през юни, отбелязва Reuters.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161