EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

80 български винопроизводители на DiVino.Taste

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

80 български винопроизводители на DiVino.Taste

mail09:15 | 27.10.2022прегледи 536 коментарикоментари 0


11-ото издание на изложението  DiVino.Taste ще се проведе от 11 до 13 ноември 2022, съобщи организаторът винената медия DiVino.

На форума на българското вино тази година ще представят вината си 80 български винопроизводители, а това означава възможност да се дегустират над 500 различни вина – една представителна картина на най-качественото и атрактивното от родната ни винарска продукция.

DiVino.Taste се проведе за пръв път през 2011 година и за изминалото десетилетие се превърна в най-успешния и голям форум за популяризиране у нас и по света на българското вино и винопроизводство. Принос за успеха имат доста фактори, но вероятно най-важният се корени в едно неизменно правило – на изложението винопроизводителите участват при равни и съвсем семпли условия, така че за тях говорят само и единствено вината им.  

Форумът на българското вино дава възможност да се дегустират и дискутират вина от всички български региони, от най-интересните тероари у нас, в най-разнообразни стилове, внимателно направени вина от местни и международни сортове... Зад масите на изложителите застават самите винари и/или собственици, за да представят лично и да разказват за историята и особеностите на всяко вино и за да се вслушват в мнението и реакциите на дегустиращите гости – любители и професионалисти.

Майсторски класове

Предстоящото издание е първото след 2019, в което след две години прекъсване, е планирана паралелна програма от майсторски класове – с български и чуждестранни лектори по най-интересни и горещи теми от света на виното.

За всеки от дните на уикенда – 12 ноември, събота и 13 ноември, неделя, са планирани по четири майсторски класа в зала Мусала на Интер Експо Център София.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158