EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

40 проекторешения на МС за днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

40 проекторешения на МС за днес

mail10:20 | 23.07.2014прегледи 885 коментарикоментари 0


Правителството ще разгледа сряда на редовното си заседание 40 проекторешения, според предварителния дневен ред на МС. Сред тях са методика за изготвяне на план-сметка за определяне
на таксата за битови отпадъци по Закона за местните данъци и такси, както и промени в Закона за местните данъци и такси, съобщиха от пресслужбата на кабинета. Точката се внася от министъра на финансите.
Правителството ще разгледа и промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация.
МС ще разгледа проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Националната разузнавателна служба за 2014 година, на Националната служба за охрана, на
Министерството на финансите, на Министерството на труда исоциалната политика, на Министерството на земеделието и храните, на Агенцията за ядрено регулиране, както и промени в утвърдените разходи на Министерството на външните работи.
Кабинетът ще обсъди постановление за допълнителен финансов трансфер за БАН за покупка на оборудване и софтуер за компютърен комплекс.
Ще бъде обсъдено и безвъзмездно предоставяне на имоти, публична държавна собственост, за ползване от Националната служба за охрана.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg