EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

40 китайски компании на форум в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

40 китайски компании на форум в София

mail07:00 | 15.05.2013прегледи 561 коментарикоментари 0


В края на юни в България пристига китайска бизнес делегация от град Тиендзин. Градът е с изключително добре развита промишленост, индустриална база и селско стопанство и е с едно от най-големите пристанища в Китай. Под негова юрисдикция е и специалната икономическа зона Бинхай.
В китайската делегация ще бъдат включени 65 представители от 40 държавни компании от секторите земеделие и храни, химическа и фармацевтична промишленост, електроника и електротехника, машиностроене, енергетика, строителство и недвижими имоти, търговия и логистика, туризъм и др.
На 1 юли в София Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира Българо-китайски бизнес форум с участието на представители на компании от гореизброените сектори от двете страни. Целта на форума е да се осигурят възможности за създаване на преки контакти между български предприятия и потенциални техни партньори от Китай за производствено коопериране, за увеличаване обема на българския износ, за обмен на добри производствени и търговски практики и пр.

 


Тагове: Китай, фирми, София
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg